American Express - Bosna i Hercegovina - Finansijske usluge
     
 
 
 
         
OBROČNA OTPLATA PRETRAŽIVAČ BANKOMATA MEĐUNARODNA PRIVATNA BANKA
     
     
     

Obročna otplata
Kupite odmah, a plaćajte u ratama bez kamata i naknada. Obročno vam plaćanje omogućavamo u suradnji s odabranim prodajnim mjestima.

Više o prodajnim mjestima koja nude mogućnost obročnog plaćanja saznajte na broju telefona
080/020 307

 

     Saznajte više  
 
     
Korisnicima American Express kartica je omogućeno podizanje gotovine i na bankomatima Intesa Sanpaolo Banke Bosna i Hercegovina. i na bankomatima UniCredit Zagrebačke Banke
potražite bankomat koji je Vama najbliži.
(lista bankomata) .

Gdje god se nalazili u zemlji ili inostranstvu, možete se pouzdati u American Express koji vam širokom mrežom bankomata osigurava 24 satni pristup gotovini u lokalnoj valuti zemlje u kojoj se nalazite.

    Saznajte više  

 
     

Svijet je manji nego ikada, a mogućnosti sve veće i veće. U vrijeme kada se finansijski zadaci izvršavaju u trenutku, očuvanje zdravog načina života je vrlo teška i osobna zadaća. American Express Private Bank – Međunarodna privatna banka, pruža svoju pomoć.

Spremna je za izazove svake vrste. Svojim profesionalnošću, nudi siguran pristup svjetskoj mreži usluga, koje su posebno modificirane za građane izvan Sjedinjenih Američkih država koji imaju sredstva za investiranje.

    Saznajte više  


 
 
 
 
 Pročitajte tekstove Pravila o korištenju web stranica, Zaštitni znakovi i Zaštita privatnosti na Internetu American Expressa.
Copyright C 1995-2006 American Express Company. Sva prava pridržana.
Posjetitelji ovih stranica obvezuju se poštivati uvjete iz Pravila o korištenju web stranica American Expressa.